Werkwijze en tarieven

Wat kun je verwachten?

Bij een holistische massage hebben we eerst een kort voorgesprek, waarin je iets kunt vertellen over jezelf, over hoe je je voelt en waarin we samen kijken welk gebied de meeste aandacht nodig heeft tijdens de massage. Na de massage krijg je de tijd om te vertellen hoe je het hebt ervaren.

Bij massagetherapie heb je de eerste keer dat je komt een intakegesprek waarin we met elkaar kennismaken. Dit om een goed beeld te krijgen van wie je bent en wat de reden is van je komst. Ook dan volgt een massage en een kort nagesprek. De vervolgsessies zijn doorgaans iets korter, waarin we beginnen met een kort voorgesprek over hoe je je nu voelt.

Het verschil met een holistische massage is dat massagetherapie je ondersteuning biedt wanneer er iets speelt in je leven waar je graag meer aandacht aan wil geven of inzicht in wil krijgen.

* Massagetherapie kan ook heel goed als ondersteuning worden ingezet bij andere vormen van therapie.

Massageruimte Zachte kracht: tarieven holistische massage en massagetherapie Zwolle
Massagetechnieken

Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals klassieke massage, energetische massage, bindweefselmassage, chakramassage, voetreflexzonemassage en pulsing. Naast de massagetechnieken heb ik gedurende de opleiding medische kennis opgedaan. De opleiding is nog veel breder dan dat, zie hiervoor de website van Holos.

Tarieven

Holistische massage (incl. kort voorgesprek)

  • Sessie: 75 min. / € 65.

Holistische massagetherapie

  • Eerste sessie met intake: 90 min. / € 75.
  • Vervolgsessie: 75 min. / € 75.

Betaling: contant of met een betaalverzoek.

* Mocht je zijn verhinderd, dan is het fijn als je de afspraak tijdig afzegt of verzet. Dit kan via 06 284 27 092 (mag ook per WhatsApp) of per e-mail. Bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.

Vergoeding massagetherapie

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van massagetherapie, mits je aanvullend bent verzekerd. Meestal een gedeelte van het bedrag en tot een maximumbedrag per kalenderjaar. Dit geldt niet voor een holistische massage.

Kijk op de website van je zorgverzekeraar of massagetherapie in jouw pakket zit. Meestal wordt het vergoed vanuit de alternatieve zorg.

Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG en koepelorganisatie RBCZ. Bij klachten is er een externe klachtenregeling. Wanneer je ergens niet tevreden over bent, dan hoor ik dat graag van je. Komen we er samen niet uit, dan kun je dus terecht bij de VBAG. Meer informatie over de klachtenregeling vind je bij de Algemene voorwaarden.
Op de Holos Academie heb ik de vierjarige hbo-opleiding tot holistisch massagetherapeut afgerond. Jaarlijks volg ik nascholing en neem ik deel aan intervisies. Vanuit Holos ben ik aangesloten bij het Holos netwerk.

KvK-nummer: 72752890
Btw-ID: NL001379547B53

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Samenvatting van alle informatie op deze website.

Stel hier je vraag >
1
Hallo, leuk dat je interesse hebt.