Massage Zwolle: ontspanning en aandacht bij Zachte kracht

Ben je op zoek naar een massage in Zwolle? Wellicht is een holistische massage dan iets voor jou. Een holistische massage brengt de aandacht van het denken naar het voelen. Door de rustige en ontspannen aanraking tijdens een holistische massage krijg je de ruimte om te voelen hoe het met je is. In mijn massagepraktijk Zachte kracht staan aandacht, zachtheid, ontspanning en verbinding met je lichaam centraal.

Wanneer een massage?

Misschien herken je dit? Je bent druk met je werk of studie en leeft veel vanuit je hoofd waardoor de verbinding met jezelf minder is geworden. Of misschien heb je last van stress, vermoeidheid, pijnlijke spieren of andere (lichamelijke) klachten. Maar het kan ook zijn dat je voor jezelf juist een moment van rust en verstilling zoekt, ik masseer met veel rust en aandacht zodat jij je helemaal kunt ontspannen en kunt voelen hoe het is in je lijf.

massage zwolle; dauw op gras

Welke massages geef ik?

Ik werk vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat de mens als één geheel wordt gezien: hoofd, hart en lichaam zijn verbonden met elkaar en spelen continu op elkaar in.

  • Wil je graag ontspannen, minder stress voelen of heb je last van pijnlijke spieren of andere lichamelijke klachten? Dan is een holistische massage iets voor jou. Een massage zorgt voor ontspanning en daarmee voor herstel, van lichamelijke pijn maar ook van geestelijke stress. Het vermindert spierspanning, pijn, stress en vermoeidheid. Een massage is echt een moment voor jezelf. Vanuit de ontspanning van een massage kom je weer in contact met jezelf en ervaar je meer balans tussen lichaam en geest. Hier lees je meer over wat een holistische massage voor je doet.
  • Speelt er iets in je leven of is er iets in jou waar je graag (meer) aandacht aan wil geven of inzicht in wil krijgen? Dan is massagetherapie een mooie manier om je hierbij te ondersteunen. Je kunt denken aan fysieke klachten, maar ook aan mentale en emotionele klachten als stress, perfectionisme, burn-out en slapeloosheid. Of bij een intense periode of gebeurtenis in je leven die je nu raakt en waar je graag bij stil wil staan. Hier lees je meer over wat massagetherapie voor je kan doen.

Wat kost een massage bij massagepraktijk Zachte kracht?

  • Een holistische massage, inclusief een kort voorgesprek, duurt 75 minuten en kost € 65.
  • Holistische massagetherapie: de eerste sessie met intake duurt 90 minuten en kost € 75. De vervolgsessie is 75 minuten en kost € 75. Wat goed is om te weten: veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van massagetherapie (meestal een gedeelte van het bedrag en tot een maximumbedrag per kalenderjaar), mits je aanvullend bent verzekerd. Dit geldt niet voor een holistische massage.

Lees meer over de werkwijze en tarieven.

Massage Zwolle: locatie massagepraktijk Zachte kracht

Mijn praktijk bevindt zich aan de Dokter Stolteweg 78 (dicht bij het Isala ziekenhuis) in Zwolle, op de eerste verdieping van het gebouw Galilei (met oranje pui). Je kunt er gratis parkeren. Ook is het goed bereikbaar per openbaar vervoer. Een uitgebreidere uitleg vind je hier.

Stel hier je vraag >
1
Hallo, leuk dat je interesse hebt.